Podnikanie
Pre nás je upratovanie hračka

Pre nás je upratovanie hračka


Patríte k tým, ktorí pri svojich denných povinnostiach nemajú čas na tak dôkladné upratovanie, ktoré zodpovedá vašim predstavám? Pri varení a starostlivosti o deti popri zamestnaneckej činnosti, vám nezostáva čas na pravidelné umytie podlahy, vyleštenie kuchynského drezu a kachličiek v jeho okolí? Nie ste spokojní ani s udržiavaním čistoty na toalete a v kúpeľní, kde každý deň vidíte nedostatky, ktoré vám prekážajú, ale energeticky a časovo to jednoducho nedávate? Žiadny problém. Možno práve pre vás je ideálnym riešením upratovacia služba, s ktorou sa viete dohodnúť na dátum a čas upratovania.

čistiace prostriedky

Navyše si presne zadáte, čo potrebujete upratať, či ide iba o jednu miestnosť alebo celý príbytok, či sa upratovanie týka aj umývania okien, prípadne prania a vešania bielizne. Ak potrebujete upratať kancelárske priestory, aj v tomto prípade je postup týkajúci sa dohody rovnaký. Ak si napríklad do vyhľadávača zadáte hľadám pani na upratovanie Poprad, výsledky hľadania vám napovedia o vašich možnostiach v danom smere. Objednaním našich služieb, či už ste zo západného, stredného alebo východného Slovenska vyriešite vašu situácia a zabezpečíte si lepší pocit z užívania daných priestorov.

dokonale uprataný priestor

Upratujeme aj v neskorých nočných hodinách, verejné či neverejné priestranstvá, bankové a nebankové inštitúcie, reštaurácie, školy, nemocnice. Nedovoľte, aby sa prach a nečistoty zbierali a vyvolávali vašu frustráciu z toho, že tak ste si to nepredstavovali. Zaistite si pravidelné alebo príležitostné upratovanie, po ktorom budete môcť slobodne dýchať s uvedomením, že ste pre svoj príbytok alebo firmu urobili maximum a že sa v ňom môžete cítiť príjemne a slobodne.

Tím našich pracovníkov, ktorí k svojej práci pristupuje zodpovedne prichádza na miesto výkonu práce s náležitými pomôckami a čistiacimi prostriedkami. Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom našich zverejnených údajov a môžeme sa dohodnúť na vzájomnej spolupráci.